Notícies

Obres d’urbanització de dos carrers a la Garrotxa

En la seva tasca en coordinació amb l’administració pública, a Plana Hurtós Enginyers treballem en l’urbanització de carrers. És una feina que portem a terme principalment a la nostra comarca, La Garrotxa. Les darreres intervencions en les que hem treballat han estat a Santa Pau i a Olot.

(més…)

+ info

Les obres d’ampliació de Rotimpres avancen a bon ritme

Després d’anunciar fa uns mesos el projecte per a Rotimpres, per ampliar la seva nova planta en més de 3.000 metres quadrats, les obres avancen a bon ritme. El projecte, de grans dimensions, millorarà la capacitat de treball de l’empresa en la seva planta d’Aiguaviva. (més…)

+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Circusland segueix creixent amb Plana Hurtós Enginyers

A Plana Hurtós Enginyers seguim col·laborant en fer créixer projectes del nostre entorn directe. El museu del circ de Besalú, Circusland, ha inaugurat recentment la seva primera ampliació, amb forma de la cocteleria Formidable. És un nou espai per engrandir l’oferta d’aquest equipament de rellevància a nivell europeu.

L'equip de PHE de visita a Circusland

L’equip de Plana Hurtós Enginyers ha fet recentment a una visita a Circusland, convidats per la Fundació Circus Arts Foundation. Ha estat un obsequi d’agraiment per part del museu, que fa pocs dies ha inaugurat la seva nova cocteleria ‘Formidable’.

La posada en marxa d’aquest nou espai suposa la primera ampliació del museu del circ. La cocteleria compta amb més d’un centenar de metres quadrats i una capacitat per 54 persones. És d’una zona ambientada en el món del circ que ofereix vistes a la riba del Fluvià i reposa sobre de la muralla medieval de Besalú.

‘Formidable’ apostarà pel producte local a l’hora de fer els seus còctels. Obrirà tots els dies d’estiu a partir de les 20h i fins que les directrius en vigor ho permetin. S’han pres totes les mesures de distanciament, aforament i desinfecció encaminades a frenar els contagis.

L’equip de Plana Hurtós Enginyers va gaudir molt de la visita a un equipament que estem molt satisfets d’haver ajudat a créixer.

Casos d'èxit