Notícies

Col·laborem amb la Fundació Impulsa per fer créixer la nostra societat

A Plana Hurtós Enginyers creiem que les empreses tenen una funció social important. És per això que des de fa un temps que col·laborem amb la Fundació Impulsa. Participem d’un un programa de mentoria per a joves que ens involucra en diverses activitats.

(més…)

+ info

Comencem les reformes del camp de futbol de Sils

Plana Hurtós Enginyers ha guanyat el concurs públic per la redacció del projecte d’adequació i obra nova del camp de futbol municipal de Sils. Aquesta instal·lació esportiva al municipi selvatà necessita d’una remodelació i adaptació a les seves noves necessitats.

 (més…)
+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Circusland segueix creixent amb Plana Hurtós Enginyers

A Plana Hurtós Enginyers seguim col·laborant en fer créixer projectes del nostre entorn directe. El museu del circ de Besalú, Circusland, ha inaugurat recentment la seva primera ampliació, amb forma de la cocteleria Formidable. És un nou espai per engrandir l’oferta d’aquest equipament de rellevància a nivell europeu.

L'equip de PHE de visita a Circusland

L’equip de Plana Hurtós Enginyers ha fet recentment a una visita a Circusland, convidats per la Fundació Circus Arts Foundation. Ha estat un obsequi d’agraiment per part del museu, que fa pocs dies ha inaugurat la seva nova cocteleria ‘Formidable’.

La posada en marxa d’aquest nou espai suposa la primera ampliació del museu del circ. La cocteleria compta amb més d’un centenar de metres quadrats i una capacitat per 54 persones. És d’una zona ambientada en el món del circ que ofereix vistes a la riba del Fluvià i reposa sobre de la muralla medieval de Besalú.

‘Formidable’ apostarà pel producte local a l’hora de fer els seus còctels. Obrirà tots els dies d’estiu a partir de les 20h i fins que les directrius en vigor ho permetin. S’han pres totes les mesures de distanciament, aforament i desinfecció encaminades a frenar els contagis.

L’equip de Plana Hurtós Enginyers va gaudir molt de la visita a un equipament que estem molt satisfets d’haver ajudat a créixer.

Casos d'èxit