Notícies d’enginyeria

Plana Hurtós Enginyers obté dos certificats ISO

Recentment i després d’un llarg procés de treball, Plana Hurtós Enginyers ha obtingut dos certificats ISO. Aquests documents garanteixen la qualitat del nostre treball en diferents àmbits i ens fan fer una passa endavant en la nostra consolidació com a empresa.

+ info

Ampliació de la planta de Rotimpres a Aiguaviva

Plana Hurtós Enginyers està treballant en un projecte de grans dimensions que ben aviat es posarà en marxa. Es tracta de l’ampliació de la nova planta de l’empresa Rotimpres, a Aiguaviva. El projecte, de gran complexitat, posarà a disposició de l’empresa més de 3.000 metres quadrats de nova superfície.

(més…)

+ info

Millores al carrer Murrià de Les Preses

La urbanització i reforma de carrers és un dels àmbits que es treballa des de Plana Hurtós Enginyers. Hem actuat i actuem en els projectes de millora i construcció de nous carrers. Treballem especialment en casos de municipis més petits de la comarca que sumen nous espais en els seus nuclis.

(més…)

+ info

Col·laborem amb la Fundació Impulsa per fer créixer la nostra societat

A Plana Hurtós Enginyers creiem que les empreses tenen una funció social important. És per això que des de fa un temps que col·laborem amb la Fundació Impulsa. Participem d’un un programa de mentoria per a joves que ens involucra en diverses activitats.

(més…)

+ info

Comencem les reformes del camp de futbol de Sils

Plana Hurtós Enginyers ha guanyat el concurs públic per la redacció del projecte d’adequació i obra nova del camp de futbol municipal de Sils. Aquesta instal·lació esportiva al municipi selvatà necessita d’una remodelació i adaptació a les seves noves necessitats.

 (més…)
+ info

Seguim col·laborant en la lluita contra la COVID19!

Arran de l’aparició de la pandèmia de la COVID-19, Plana Hurtós Enginyers ha treballat estretament amb l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa per a la prevenció de contagis. La darrera actuació ha afectat la unitat 3, específica per aquesta malaltia.

(més…)

+ info

Urbanització d’un nou carrer a Santa Pau

Entre els diversos projectes d’ urbanització que treballem des de Plana Hurtós Enginyers hi trobem el d’un nou carrer a Santa Pau. Aquest municipi de la nostra comarca té la necessitat d’urbanitzar una nova via on es construiran diferents vivendes.

 (més…)
+ info

Resolució de problemes de fissures en plantes industrials

Una important fundació de l’àmbit de la tecnologia catalana ens ha encarregat el diagnòstic per uns problemes d’assentaments i fissures en una de les seves plantes. Des de Plana Hurtós Enginyers, els nostres estructuristes treballen amb un equip de geotècnics per trobar les millors solucions.

(més…)

+ info

Circusland segueix creixent amb Plana Hurtós Enginyers

A Plana Hurtós Enginyers seguim col·laborant en fer créixer projectes del nostre entorn directe. El museu del circ de Besalú, Circusland, ha inaugurat recentment la seva primera ampliació, amb forma de la cocteleria Formidable. És un nou espai per engrandir l’oferta d’aquest equipament de rellevància a nivell europeu.

(més…)

+ info

Projecte executiu d’una nova planta de llescats

Plana Hurtós Enginyers ha estat enllestint el projecte executiu per a una nova planta de llescats de l’empresa gironina Vila Rovira SL. Aquesta traslladarà la seva producció a una nova instal·lació de 2.800 m2 i ha confiat en nosaltres per la seva construcció.

(més…)

+ info