Notícies

Col·laborem amb la Fundació Impulsa per fer créixer la nostra societat

A Plana Hurtós Enginyers creiem que les empreses tenen una funció social important. És per això que des de fa un temps que col·laborem amb la Fundació Impulsa. Participem d’un un programa de mentoria per a joves que ens involucra en diverses activitats.

(més…)

+ info

Comencem les reformes del camp de futbol de Sils

Plana Hurtós Enginyers ha guanyat el concurs públic per la redacció del projecte d’adequació i obra nova del camp de futbol municipal de Sils. Aquesta instal·lació esportiva al municipi selvatà necessita d’una remodelació i adaptació a les seves noves necessitats.

 (més…)
+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Construcció d’un nou accés per una planta de Zoetis

Un dels darrers treballs que hem pogut portar a terme per Zoetis és un nou accés per a una de les seves noves plantes a la Garrotxa. En aquest projecte, l’ús de la tecnologia BIM per fer els càlculs ha estat bàsic per tenir resultats exitosos..

La instal·lació d’aquesta passarel·la ha estat una operació de molta precisió que permet accedir a la nova planta de Zoetis de cota 0 a planta 3. L’accés a una planta superior des d’aquest pont de 20 metres és degut al gran desnivell causat per un marge. La passarel·la salva aquest desnivell i l’espai buit entre el marge i l’edifici.

El procés de descàrrega es va fer amb una grua i va ser una tasca molt precisa. La tecnologia BIM ens va permetre recrear amb antelació tot aquest procés. Així els tècnics van tenir més fàcil el treball de supervisió en el moment de la veritat.

L’ús d’aquesta tecnologia ens ha ajudat molt a garantir que la instal·lació de la plataforma hagi sigut exitosa. Ens vam poder avançar a possibles imprevistos i això ha augmentat molt l’èxit d’aquesta maniobra de gran precisió i dificultat.

Casos d'èxit