Notícies

TECH-SLICE: Plataforma col·laborativa i BI per a la integració de dades energètiques i productives a sala de llescats

Dades recollides mitjançant la sensorització i digitalització

Plana Hurtós Enginyers, a través del clúster Innovac i altres empreses participants, forma part del projecte AEI TECH-SLICE, que té com objectius la millora de la sensorització de les sales de llescat de la indústria càrnia, la millora del control de les temperatures a la resta d’àrees de treball, i la millora de l’eficiència energètica en els processos productius del sector. (més…)

+ info

TECH-SLICE: Optimització dels processos productius i energètics de sala de llescat mitjançant sensorització i digitalització

Un dels projectes dels que forma part Plana Hurtós ha estat aprovat a la línia d’ajuts AEI 2022 Next Generation, en col·laboració amb diverses empreses i clústers. Aquest projecte, coordinat per INNOVACC, servirà per optimitzar els processos productius i energètics de sala de llescat mitjançant sensorització i digitalització. (més…)

+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

TECH-SLICE: Plataforma col·laborativa i BI per a la integració de dades energètiques i productives a sala de llescats

Dades recollides mitjançant la sensorització i digitalització

Plana Hurtós Enginyers, a través del clúster Innovac i altres empreses participants, forma part del projecte AEI TECH-SLICE, que té com objectius la millora de la sensorització de les sales de llescat de la indústria càrnia, la millora del control de les temperatures a la resta d’àrees de treball, i la millora de l’eficiència energètica en els processos productius del sector.

Projecte aprovat a la línia d’ajuts AEI 2023, convocatòria AEI2022b, per a la realització FASE 1. Disseny, parametrització, adaptació dels sensors i recollida de dades i traçabilitat d’aquestes amb les ordres de fabricació per poder-les compartir amb els clients. Les actuacions principals d’aquesta fase són:

  1. Creació d’una plataforma col·laborativa entre client i proveïdor per tal de disposar de totes les dades de traçabilitat de forma ràpida i efectiva sense que es perdi informació durant el procés.
  2. Control i definició d’estratègies de millora energètica a partir de l’anàlisi BI de les dades recollides.

És un projecte interclúster d’INNOVAC, actuant com a coordinador, i el clúster de l’Energia Eficient de Catalunya CEEC, on treballaran per la difusió del projecte entre els seus associats i proporcionaran eines per millorar la competitivitat del sector.

PARTICIPANTS:
Vila Rovira
Plana Hurtós Enginyers
Esynapsing Intelligent Business
ITISA
Armengol & Ros Consultors i Associats
Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya CEEC
INNOVAC

Pressupost total: 148.879,00€
Ajut aprovat: 118.101,00€

Per a més informació

Casos d'èxit