Notícies

Obres d’urbanització de dos carrers a la Garrotxa

En la seva tasca en coordinació amb l’administració pública, a Plana Hurtós Enginyers treballem en l’urbanització de carrers. És una feina que portem a terme principalment a la nostra comarca, La Garrotxa. Les darreres intervencions en les que hem treballat han estat a Santa Pau i a Olot.

(més…)

+ info

Les obres d’ampliació de Rotimpres avancen a bon ritme

Després d’anunciar fa uns mesos el projecte per a Rotimpres, per ampliar la seva nova planta en més de 3.000 metres quadrats, les obres avancen a bon ritme. El projecte, de grans dimensions, millorarà la capacitat de treball de l’empresa en la seva planta d’Aiguaviva. (més…)

+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Missió, Visió i Valors

Missió

Plana Hurtós Enginyers neix fa 20 anys de la mà d’en Jordi Hurtós i en Joan Plana, dos enginyers determinats a fer néixer una empresa per oferir serveis d’alt nivell professional en enginyeria industrial, personalitzats per a les necessitats de cada projecte de cada client.
Amb aquesta idea inicial, Plana Hurtós Enginyers ha progressat al llarg de les seves dues dècades d’història. L’empresa ha crescut, s’ha modulat a les noves necessitats i a les innovacions tecnològiques, ha ampliat la seva activitat i s’ha adaptat als canvis dels darrers 20 anys amb èxit, gràcies a mantenir ferma la idea i filosofia amb què va néixer.

Visió

A Plana Hurtós Enginyers estem convençuts que la nostra feina pot fer un món millor. L’enginyeria industrial ha de ser una eina per ajudar a créixer el teixit econòmic i les empreses, ha de posar les coses més fàcils i dinamitzar la societat. En aquest sentit, la nostra experiència de dues dècades en el sector, amb professionals altament qualificats, ens permet estar segurs que els nostres projectes poden millorar el nostre entorn. D’aquesta manera, estem completament decidits a oferir als nostres clients la solució més adequada i professional a les seves necessitats, amb unes garanties que només Plana Hurtós Enginyers i el seu equip poden assegurar.

Valors

La nostra feina està guiada per un seguit de valors que considerem imprescindibles i que ens identifiquen i diferencien els nostres projectes. La nostra tasca està marcada per un escrupulós procés de revisió, colze a colze amb el client, per obtenir el millor resultat possible amb alts estàndards de qualitat. Alhora creiem que els nostres projectes han de ser sostenibles i seguir un respecte amb el medi ambient, especialment en un entorn com el nostre. I és que a Plana Hurtós Enginyers considerem la proximitat com un dels nostres valors més identificatius. Des de la nostra experiència, treball i professionalitat, volem ser un actor important en ajudar al creixement del nostre territori i fer que aquest sigui cada dia més pròsper i millor.

Casos d'èxit