Notícies

TECH-SLICE: Plataforma col·laborativa i BI per a la integració de dades energètiques i productives a sala de llescats

Dades recollides mitjançant la sensorització i digitalització

Plana Hurtós Enginyers, a través del clúster Innovac i altres empreses participants, forma part del projecte AEI TECH-SLICE, que té com objectius la millora de la sensorització de les sales de llescat de la indústria càrnia, la millora del control de les temperatures a la resta d’àrees de treball, i la millora de l’eficiència energètica en els processos productius del sector. (més…)

+ info

TECH-SLICE: Optimització dels processos productius i energètics de sala de llescat mitjançant sensorització i digitalització

Un dels projectes dels que forma part Plana Hurtós ha estat aprovat a la línia d’ajuts AEI 2022 Next Generation, en col·laboració amb diverses empreses i clústers. Aquest projecte, coordinat per INNOVACC, servirà per optimitzar els processos productius i energètics de sala de llescat mitjançant sensorització i digitalització. (més…)

+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Estàndards de qualitat i sostenibilitat – ISO

Plana Hurtós Enginyers està plenament compromès amb dos característiques que considerem indispensables en la nostra feina: la qualitat del procés de treball i resultat d’aquest i la sostenibilitat dels nostres projectes.
Si bé al llarg de tots els anys d’experiència de l’empresa la nostra feina ja s’ha caracteritzat per aquestes qualitats, recentment comptem amb dos certificats ISO que ho acrediten. Aquest procés ha suposat la superació de diverses auditories externes i internes que han permès garantir el seguiment de processos correctes en aquests àmbits.

Certificat ISO 9001:2015 – Estàndards de qualitat

Aquest certificat acredita els nostres estàndards de qualitat en l’elaboració de projectes, la direcció i la coordinació d’obres, els treballs en empresa externa i la validació de sales blanques.

Certificat ISO 14001:2015 – Sostenibilitat i medi ambient

Aquest certificat acredita la nostra gestió del sistema mediambiental en l’elaboració de projectes, la direcció i coordinació d’obres, els treballs en empresa externa i la validació de sales blanques.

Casos d'èxit