Notícies

Jordi Hurtós, a la Junta de la demarcació del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya

El Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya i les seves demarcacions tenien oberts processos electorals arran de la finalització dels mandats de les últimes juntes. A la candidatura presentada a la demarcació de Girona, liderada per en Joaquim Reda, en formava part en Jordi Hurtós, un dels fundadors de Plana Hurtós Enginyers.

(més…)

+ info

Obres d’urbanització de dos carrers a la Garrotxa

En la seva tasca en coordinació amb l’administració pública, a Plana Hurtós Enginyers treballem en l’urbanització de carrers. És una feina que portem a terme principalment a la nostra comarca, La Garrotxa. Les darreres intervencions en les que hem treballat han estat a Santa Pau i a Olot.

(més…)

+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Estàndards de qualitat i sostenibilitat – ISO

Plana Hurtós Enginyers està plenament compromès amb dos característiques que considerem indispensables en la nostra feina: la qualitat del procés de treball i resultat d’aquest i la sostenibilitat dels nostres projectes.
Si bé al llarg de tots els anys d’experiència de l’empresa la nostra feina ja s’ha caracteritzat per aquestes qualitats, recentment comptem amb dos certificats ISO que ho acrediten. Aquest procés ha suposat la superació de diverses auditories externes i internes que han permès garantir el seguiment de processos correctes en aquests àmbits.

Certificat ISO 9001:2015 – Estàndards de qualitat

Aquest certificat acredita els nostres estàndards de qualitat en l’elaboració de projectes, la direcció i la coordinació d’obres, els treballs en empresa externa i la validació de sales blanques.

Certificat ISO 14001:2015 – Sostenibilitat i medi ambient

Aquest certificat acredita la nostra gestió del sistema mediambiental en l’elaboració de projectes, la direcció i coordinació d’obres, els treballs en empresa externa i la validació de sales blanques.

Casos d'èxit