Notícies

Plana Hurtós Enginyers obté dos certificats ISO

Recentment i després d’un llarg procés de treball, Plana Hurtós Enginyers ha obtingut dos certificats ISO. Aquests documents garanteixen la qualitat del nostre treball en diferents àmbits i ens fan fer una passa endavant en la nostra consolidació com a empresa.

+ info

Ampliació de la planta de Rotimpres a Aiguaviva

Plana Hurtós Enginyers està treballant en un projecte de grans dimensions que ben aviat es posarà en marxa. Es tracta de l’ampliació de la nova planta de l’empresa Rotimpres, a Aiguaviva. El projecte, de gran complexitat, posarà a disposició de l’empresa més de 3.000 metres quadrats de nova superfície.

(més…)

+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Col·laborem amb la Fundació Impulsa per fer créixer la nostra societat

A Plana Hurtós Enginyers creiem que les empreses tenen una funció social important. És per això que des de fa un temps que col·laborem amb la Fundació Impulsa. Participem d’un un programa de mentoria per a joves que ens involucra en diverses activitats.

En aquest programa de la Fundació Impulsa, treballem com a mentors d’un jove estudiant de Cicles formatius. Els mentors i mentores són persones amb una trajectòria personal i professional sòlida que, de manera altruista, acompanyen als joves en el seu creixement personal i professional.

En diverses ocasions cada any, el mentor de Plana Hurtós Enginyers, realitza diverses activitats amb el jove. Així creem un vincle més estret, li donem la oportunitat de créixer i aprendre i l’ajudem en el seu desenvolupament.

Entre les activitats que vam estar fent al llarg del passat curs, s’hi van incloure trobades diverses, un escape room i altres moments tant lúdics com reflexius per tirar endavant la col·laboració entre mentor i jove.

El programa també suposa un treball de creixement personal per al mentor. Cal adquirir l’experiència, coneixements i habilitats necessàries per oferir un suport proper, reflexiu i sense judicis al jove.

Casos d'èxit