Notícies

TECH-SLICE: Plataforma col·laborativa i BI per a la integració de dades energètiques i productives a sala de llescats

Dades recollides mitjançant la sensorització i digitalització

Plana Hurtós Enginyers, a través del clúster Innovac i altres empreses participants, forma part del projecte AEI TECH-SLICE, que té com objectius la millora de la sensorització de les sales de llescat de la indústria càrnia, la millora del control de les temperatures a la resta d’àrees de treball, i la millora de l’eficiència energètica en els processos productius del sector. (més…)

+ info

TECH-SLICE: Optimització dels processos productius i energètics de sala de llescat mitjançant sensorització i digitalització

Un dels projectes dels que forma part Plana Hurtós ha estat aprovat a la línia d’ajuts AEI 2022 Next Generation, en col·laboració amb diverses empreses i clústers. Aquest projecte, coordinat per INNOVACC, servirà per optimitzar els processos productius i energètics de sala de llescat mitjançant sensorització i digitalització. (més…)

+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Col·laborem amb la Fundació Impulsa per fer créixer la nostra societat

A Plana Hurtós Enginyers creiem que les empreses tenen una funció social important. És per això que des de fa un temps que col·laborem amb la Fundació Impulsa. Participem d’un un programa de mentoria per a joves que ens involucra en diverses activitats.

En aquest programa de la Fundació Impulsa, treballem com a mentors d’un jove estudiant de Cicles formatius. Els mentors i mentores són persones amb una trajectòria personal i professional sòlida que, de manera altruista, acompanyen als joves en el seu creixement personal i professional.

En diverses ocasions cada any, el mentor de Plana Hurtós Enginyers, realitza diverses activitats amb el jove. Així creem un vincle més estret, li donem la oportunitat de créixer i aprendre i l’ajudem en el seu desenvolupament.

Entre les activitats que vam estar fent al llarg del passat curs, s’hi van incloure trobades diverses, un escape room i altres moments tant lúdics com reflexius per tirar endavant la col·laboració entre mentor i jove.

El programa també suposa un treball de creixement personal per al mentor. Cal adquirir l’experiència, coneixements i habilitats necessàries per oferir un suport proper, reflexiu i sense judicis al jove.

Casos d'èxit