Notícies

TECH-SLICE: Optimització dels processos productius i energètics de sala de llescat mitjançant sensorització i digitalització

Un dels projectes dels que forma part Plana Hurtós ha estat aprovat a la línia d’ajuts AEI 2022 Next Generation, en col·laboració amb diverses empreses i clústers. Aquest projecte, coordinat per INNOVACC, servirà per optimitzar els processos productius i energètics de sala de llescat mitjançant sensorització i digitalització. (més…)

+ info

Jordi Hurtós, a la Junta de la demarcació del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya

El Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya i les seves demarcacions tenien oberts processos electorals arran de la finalització dels mandats de les últimes juntes. A la candidatura presentada a la demarcació de Girona, liderada per en Joaquim Reda, en formava part en Jordi Hurtós, un dels fundadors de Plana Hurtós Enginyers.

(més…)

+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Les obres d’ampliació de Rotimpres avancen a bon ritme

Després d’anunciar fa uns mesos el projecte per a Rotimpres, per ampliar la seva nova planta en més de 3.000 metres quadrats, les obres avancen a bon ritme. El projecte, de grans dimensions, millorarà la capacitat de treball de l’empresa en la seva planta d’Aiguaviva.

Rotimpres va encarregar a Plana Hurtós Enginyers l’ampliació de la seva planta gironina amb diversos objectius. Des de l’empresa es vol assolir nous processos de producció, ampliar molls i disposar d’un nou segment de planta per a impressió tecnològica.

Imatges dels treballs a la planta de Rotimpres

La complexitat del projecte va requerir un treball previ molt intens. Després d’aquesta feina, les obres van començar setmanes enrere i avancen a molt bon ritme. Els requeriments constructius no han impedit una bona feina dels estructuristes de Plana Hurtós Enginyers per tirar endavant la feina.

La coordinació dels tècnics de Plana Hurtós Enginyers i Rotimpres, a més, està essent vital. Durant els treballs l’empresa no haurà de deixar d’utilitzar en cap moment els molls de descàrrega actuals.

Casos d'èxit