Notícies

Col·laborem amb la Fundació Impulsa per fer créixer la nostra societat

A Plana Hurtós Enginyers creiem que les empreses tenen una funció social important. És per això que des de fa un temps que col·laborem amb la Fundació Impulsa. Participem d’un un programa de mentoria per a joves que ens involucra en diverses activitats.

(més…)

+ info

Comencem les reformes del camp de futbol de Sils

Plana Hurtós Enginyers ha guanyat el concurs públic per la redacció del projecte d’adequació i obra nova del camp de futbol municipal de Sils. Aquesta instal·lació esportiva al municipi selvatà necessita d’una remodelació i adaptació a les seves noves necessitats.

 (més…)
+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Millora en eficiència energètica a l’Espai Dansa d’Arrel Tradicional

Els estudis sobre eficiència energètica són part del dia a dia a Plana Hurtós Enginyers. Darrerament hem treballat en la millora en aquest àmbit de l’Espai Dansa d’Arrel Tradicional de Les Preses. Es tracta d’un edifici on el Centre de Cultura Tradicional i Popular Marboleny desenvolupa les seves activitats al voltant del seu àmbit

Els enginyers de Plana Hurtós Enginyers estan desenvolupant un estudi d’eficiència energètica en aquest espai, arran de l’encàrrec dels responsables tècnics municipals de Les Preses. Per desenvolupar aquest complex estudi tècnic s’han utilitzat programes d’última tecnologia per determinar la classificació energètica de l’edifici.

Vista de l'Espai Dansa D'Arrel tradicional

L’objectiu d’aquest estudi és detectar les carències de l’edifici a nivell energètic per millorar-ne la classificació. Un cop elaborada aquesta anàlisi, es definiran les mesures necessàries per tal que el centre obtingui la classificació energètica A. Això serà un pas més per tal de garantir la sostenibilitat de l’edifici en l’àmbit energètic i augmentar-ne l’eficiència.

Imatge de l'Espai Dansa D'arrel Tradicional en la seva entrada

Les mesures a aplicar seran variades. Es proposarà la substitució de la caldera de gasoil per una de pellets i la millora dels sistemes de renovació de l’aire. També hem detectat que caldrà fer canvi dels vidres per guanyar eficiència i seguretat. A més, creiem necessària la substitució de la lluminària actual per LEDs, per guanyar en eficiència en la despesa elèctrica.

Casos d'èxit