Notícies

Jordi Hurtós, a la Junta de la demarcació del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya

El Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya i les seves demarcacions tenien oberts processos electorals arran de la finalització dels mandats de les últimes juntes. A la candidatura presentada a la demarcació de Girona, liderada per en Joaquim Reda, en formava part en Jordi Hurtós, un dels fundadors de Plana Hurtós Enginyers.

(més…)

+ info

Obres d’urbanització de dos carrers a la Garrotxa

En la seva tasca en coordinació amb l’administració pública, a Plana Hurtós Enginyers treballem en l’urbanització de carrers. És una feina que portem a terme principalment a la nostra comarca, La Garrotxa. Les darreres intervencions en les que hem treballat han estat a Santa Pau i a Olot.

(més…)

+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Octubre 2016

Aquest mes d’octubre es van celebrar els Premis Salvador Reixach, amb els quals el Patronta d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca vol donar un reconeixament als millors treballs de recerca dels alumnes que han acabat segon de batxillerat, en concret en investigacions de l’àmbit humanístic-social.

En aquesta 16ª edició, Plana Hurtós Enginyers va ser partícep i colaborador amb l’entrega del premi al millor treball de recerca de l’àmbit humanístic.

Casos d'èxit