Notícies

TECH-SLICE: Plataforma col·laborativa i BI per a la integració de dades energètiques i productives a sala de llescats

Dades recollides mitjançant la sensorització i digitalització

Plana Hurtós Enginyers, a través del clúster Innovac i altres empreses participants, forma part del projecte AEI TECH-SLICE, que té com objectius la millora de la sensorització de les sales de llescat de la indústria càrnia, la millora del control de les temperatures a la resta d’àrees de treball, i la millora de l’eficiència energètica en els processos productius del sector. (més…)

+ info

TECH-SLICE: Optimització dels processos productius i energètics de sala de llescat mitjançant sensorització i digitalització

Un dels projectes dels que forma part Plana Hurtós ha estat aprovat a la línia d’ajuts AEI 2022 Next Generation, en col·laboració amb diverses empreses i clústers. Aquest projecte, coordinat per INNOVACC, servirà per optimitzar els processos productius i energètics de sala de llescat mitjançant sensorització i digitalització. (més…)

+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Obres d’urbanització de dos carrers a la Garrotxa

En la seva tasca en coordinació amb l’administració pública, a Plana Hurtós Enginyers treballem en l’urbanització de carrers. És una feina que portem a terme principalment a la nostra comarca, La Garrotxa. Les darreres intervencions en les que hem treballat han estat a Santa Pau i a Olot.

Imatge del carrer Comtes de Besalú, un dels dos carrers urbanitzats

En concret, ja s’han iniciat les obres del carrer del sector SUD 06 a Santa Pau. És un carrer nou, ja planificat fa uns anys, que se situa a la zona esportiva del municipi.

També van començar fa unes setmanes les obres d’urbanització del carrer Comtes de Besalú. Es tracta d’un petit carrer d’Olot. Està situat a prop de la zona que limita l’avinguda Reis Catòlics i l’inici de la carretera de Sant Joan de les Abadesses. Aquests treballs ja s’han pogut acabar i ja es pot circular per aquest nou carrer.

En tots dos casos, Plana Hurtós Enginyers ha tirat endavant la direcció d’obra i també la coordinació de seguretat i salut de la urbanització d’aquests carrers.

Casos d'èxit