Notícies

TECH-SLICE: Plataforma col·laborativa i BI per a la integració de dades energètiques i productives a sala de llescats

Dades recollides mitjançant la sensorització i digitalització

Plana Hurtós Enginyers, a través del clúster Innovac i altres empreses participants, forma part del projecte AEI TECH-SLICE, que té com objectius la millora de la sensorització de les sales de llescat de la indústria càrnia, la millora del control de les temperatures a la resta d’àrees de treball, i la millora de l’eficiència energètica en els processos productius del sector. (més…)

+ info

TECH-SLICE: Optimització dels processos productius i energètics de sala de llescat mitjançant sensorització i digitalització

Un dels projectes dels que forma part Plana Hurtós ha estat aprovat a la línia d’ajuts AEI 2022 Next Generation, en col·laboració amb diverses empreses i clústers. Aquest projecte, coordinat per INNOVACC, servirà per optimitzar els processos productius i energètics de sala de llescat mitjançant sensorització i digitalització. (més…)

+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Plana Hurtós Enginyers i Linnic, presents al FarmaForum

Després de dos anys, Plana Hurtós Enginyers i Linnic, la seva marca comercial per al sector farmacèutic, va enviar una delegació a la prestigiosa fira de FarmaForum a Madrid. Es tracta d’un esdeveniment que reuneix els actors més importants del sector farmacèutic i cosmètic a nivell nacional.

Al FarmaForum s’hi van reunir una gran representació dels especialistes del mon farmacèutic i cosmètic. Hi havia proveïdors, persones que aporten equips o elements de protecció. A més tenien presència empreses de sales blanques i sistemes de clima i bioseguretat. El mon de l’enginyeria també hi era present. Linnic i Plana Hurtós Enginyers hi van ser en qualitat d’especialistes en enginyeria farmacèutica i bioseguretat. També s’hi va donar a conèixer l’expertesa en la validació i qualificació de sales blanques.

imatge de la presència de PHE i Linnic al farmaforum

Per la sorpresa positiva de la delegació de Linnic i Plana Hurtós Enginyers, hi havia una presència molt més elevada d’expositors que en la darrera celebració, cosa que demostra que el sector està en gran creixement.
La presència de Linnic a FarmaForum ens ha permès fer i refer contactes. S’ha pogut donar a conèixer la nostra feina i consolidar l’empresa al sector. També s’han fet relacions amb altres empreses, algunes properes al nostre àmbit d’actuació i ja hi estem començant a treballar.

Aquesta edició del FarmaForum va durar dos dies. La delegació de Linnic i Plana Hurtós Enginyers va ser de 3 persones. Des de l’empresa es valora molt positivament la presència en aquest esdeveniment per fer conèixer la feina feta i trobar nous partners per seguir creixent.

Casos d'èxit