Notícies

TECH-SLICE: Optimització dels processos productius i energètics de sala de llescat mitjançant sensorització i digitalització

Un dels projectes dels que forma part Plana Hurtós ha estat aprovat a la línia d’ajuts AEI 2022 Next Generation, en col·laboració amb diverses empreses i clústers. Aquest projecte, coordinat per INNOVACC, servirà per optimitzar els processos productius i energètics de sala de llescat mitjançant sensorització i digitalització. (més…)

+ info

Jordi Hurtós, a la Junta de la demarcació del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya

El Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya i les seves demarcacions tenien oberts processos electorals arran de la finalització dels mandats de les últimes juntes. A la candidatura presentada a la demarcació de Girona, liderada per en Joaquim Reda, en formava part en Jordi Hurtós, un dels fundadors de Plana Hurtós Enginyers.

(més…)

+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Plana Hurtós Enginyers obté dos certificats ISO

Recentment i després d’un llarg procés de treball, Plana Hurtós Enginyers ha obtingut dos certificats ISO. Aquests documents garanteixen la qualitat del nostre treball en diferents àmbits i ens fan fer una passa endavant en la nostra consolidació com a empresa.

Els certificats ISO són documents que acrediten que una empresa compleix amb uns determinats requisits en un àmbit concret. En el nostre cas, hem obtingut els certificats 9001:2015 i 14001:2015.

El primer garanteix que la nostra empresa té uns estàndards de qualitat en els següents camps: l’elaboració de projectes, la direcció i la coordinació d’obres, els treballs en empresa externa i també en la validació de sales blanques. El segon acredita la nostra gestió del sistema medioambiental en els mateixos àmbits. A la pràctica dona garanties en el sistema de gestió de la nostra feina i de la sostenibilitat.

El procés ha requerit diversos anys i la certificació ens va arribar el 30 de setembre. Per accedir a aquests certificats hem hagut de passar diverses auditories per avaluar la nostra feina. Tot i això, per Plana Hurtós Enginyers i també per Linnic no ha canviat la manera de treballar.

Amb tot, hem intentat estandaritzar la nostra tasca i a partir d’ara anem documentant les millores que implementem. La certificació ISO suposa una planificació més acurada del nostre treball, una avaluació i un assoliment d’objectius que ajuda l’empresa a seguir creixent.

Casos d'èxit