Notícies

Col·laborem amb la Fundació Impulsa per fer créixer la nostra societat

A Plana Hurtós Enginyers creiem que les empreses tenen una funció social important. És per això que des de fa un temps que col·laborem amb la Fundació Impulsa. Participem d’un un programa de mentoria per a joves que ens involucra en diverses activitats.

(més…)

+ info

Comencem les reformes del camp de futbol de Sils

Plana Hurtós Enginyers ha guanyat el concurs públic per la redacció del projecte d’adequació i obra nova del camp de futbol municipal de Sils. Aquesta instal·lació esportiva al municipi selvatà necessita d’una remodelació i adaptació a les seves noves necessitats.

 (més…)
+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Treballem pel retorn a la normalitat després de la COVID-19

Plana Hurtós Enginyers i Linnic col·laboren des de fa mesos amb l’administració pública i amb el sistema de salut per reduir l’afectació per la COVID-19. Com a empresa tenim un compromís cap a la societat i entorn dels que formem part. Per això treballem en projectes que permeten que la ciutadania pugui viure cada dia de forma més normal.

Ja fa unes setmanes que heu conegut alguns projectes de Plana Hurtós Enginyers i de Linnic. Avui volem explicar-vos la nostra col·laboració en el retorn a la normalitat, després de la gran afectació que hem tingut per la COVID-19.

Un dels nostres tècnics treballant en prevenció de la COVID-19

D’una banda, donada la importància dels aerosols en la transmissió aèria del virus, hem posat èmfasi en aquest aspecte. Els nostres experts en bioseguretat, juntament amb els tècnics de validació, estan estudiant millores en els sistemes de clima de diferents centres hospitalaris. L’objectiu és garantir una renovació d’aire correcta i reduir la propagació per l’aire del SARS-COV-2.

De l’altra, treballem en un dels àmbits que ha tingut més afectació per la pandèmia: l’esport. Durant molt temps, el públic no ha pogut assistir a esdeveniments esportius. Per això, els nostres tècnics han realitzat estudis d’aforament a diverses instal·lacions esportives. Aquest treball permet que s’hagin obert de nou les portes de pavellons i poliesportius. Ara el públic ja pot gaudir de diverses competicions de forma segura, complint amb els protocols per prevenir la COVID-19.

 

 

 

Casos d'èxit