Notícies

Obres d’urbanització de dos carrers a la Garrotxa

En la seva tasca en coordinació amb l’administració pública, a Plana Hurtós Enginyers treballem en l’urbanització de carrers. És una feina que portem a terme principalment a la nostra comarca, La Garrotxa. Les darreres intervencions en les que hem treballat han estat a Santa Pau i a Olot.

(més…)

+ info

Les obres d’ampliació de Rotimpres avancen a bon ritme

Després d’anunciar fa uns mesos el projecte per a Rotimpres, per ampliar la seva nova planta en més de 3.000 metres quadrats, les obres avancen a bon ritme. El projecte, de grans dimensions, millorarà la capacitat de treball de l’empresa en la seva planta d’Aiguaviva. (més…)

+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Urbanització d’un nou carrer a Santa Pau

Entre els diversos projectes d’ urbanització que treballem des de Plana Hurtós Enginyers hi trobem el d’un nou carrer a Santa Pau. Aquest municipi de la nostra comarca té la necessitat d’urbanitzar una nova via on es construiran diferents vivendes.

A finals d’aquest any 2021 s’iniciaran les obres d’urbanització d’un carrer de nova execució a Santa Pau. Aquests treballs s’inclouen dins dels projectes d’obra pública que fem per diverses administracions de municipis del nostre entorn.

L’execució d’aquest projecte suposarà una petita ampliació ja prevista del nucli urbà de Santa Pau. L’obra comportarà la instal·lació d’enllumenat, asfaltatge i urbanització general de l’indret per poder-lo fer habitable.

En aquest cas concret, el nou carrer inclourà 10 parcel·les per habitatges unifamiliars. A aquestes els caldrà sumar una parcel·la més, de dimensions més grans, que es dedicarà a habitatge protegit i concertat.

Casos d'èxit