Notícies

Col·laborem amb la Fundació Impulsa per fer créixer la nostra societat

A Plana Hurtós Enginyers creiem que les empreses tenen una funció social important. És per això que des de fa un temps que col·laborem amb la Fundació Impulsa. Participem d’un un programa de mentoria per a joves que ens involucra en diverses activitats.

(més…)

+ info

Comencem les reformes del camp de futbol de Sils

Plana Hurtós Enginyers ha guanyat el concurs públic per la redacció del projecte d’adequació i obra nova del camp de futbol municipal de Sils. Aquesta instal·lació esportiva al municipi selvatà necessita d’una remodelació i adaptació a les seves noves necessitats.

 (més…)
+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Urbanització d’un nou carrer a Santa Pau

Entre els diversos projectes d’ urbanització que treballem des de Plana Hurtós Enginyers hi trobem el d’un nou carrer a Santa Pau. Aquest municipi de la nostra comarca té la necessitat d’urbanitzar una nova via on es construiran diferents vivendes.

A finals d’aquest any 2021 s’iniciaran les obres d’urbanització d’un carrer de nova execució a Santa Pau. Aquests treballs s’inclouen dins dels projectes d’obra pública que fem per diverses administracions de municipis del nostre entorn.

L’execució d’aquest projecte suposarà una petita ampliació ja prevista del nucli urbà de Santa Pau. L’obra comportarà la instal·lació d’enllumenat, asfaltatge i urbanització general de l’indret per poder-lo fer habitable.

En aquest cas concret, el nou carrer inclourà 10 parcel·les per habitatges unifamiliars. A aquestes els caldrà sumar una parcel·la més, de dimensions més grans, que es dedicarà a habitatge protegit i concertat.

Casos d'èxit