Notícies

TECH-SLICE: Plataforma col·laborativa i BI per a la integració de dades energètiques i productives a sala de llescats

Dades recollides mitjançant la sensorització i digitalització

Plana Hurtós Enginyers, a través del clúster Innovac i altres empreses participants, forma part del projecte AEI TECH-SLICE, que té com objectius la millora de la sensorització de les sales de llescat de la indústria càrnia, la millora del control de les temperatures a la resta d’àrees de treball, i la millora de l’eficiència energètica en els processos productius del sector. (més…)

+ info

TECH-SLICE: Optimització dels processos productius i energètics de sala de llescat mitjançant sensorització i digitalització

Un dels projectes dels que forma part Plana Hurtós ha estat aprovat a la línia d’ajuts AEI 2022 Next Generation, en col·laboració amb diverses empreses i clústers. Aquest projecte, coordinat per INNOVACC, servirà per optimitzar els processos productius i energètics de sala de llescat mitjançant sensorització i digitalització. (més…)

+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Ampliació de la planta de Rotimpres a Aiguaviva

Plana Hurtós Enginyers està treballant en un projecte de grans dimensions que ben aviat es posarà en marxa. Es tracta de l’ampliació de la nova planta de l’empresa Rotimpres, a Aiguaviva. El projecte, de gran complexitat, posarà a disposició de l’empresa més de 3.000 metres quadrats de nova superfície.

L’empresa Rotimpres necessitava una ampliació de la planta que té a la comarca del Gironès. L’objectiu és poder realitzar nous processos de producció, ampliar molls i disposar d’un nou segment de planta per a impressió tecnològica. Per tirar-ho endavant, Rotimpres ha confiat en Plana Hurtós Enginyers, que ha posat el seu equip i experiència a disposició.

El projecte és de gran complexitat. Els requeriments constructius eren de difícil solució, però els estructuristes han pogut superar els handicaps. S’ha fer la construcció dels fonaments amb pilotatges, per reduir la sobrecàrrega en 1.500 quilos.

L’execució de les obres s’haurà de dur a terme en diverses fases. Gràcies a la coordinació dels tècnics de Plana Hurtós Enginyers i Rotimpres, els treballs permetran que l’empresa no deixi d’utilitzar en cap moment els molls de descàrrega actuals. D’aquesta manera, es marcaran quatre terminis per acabar les obres, que tindran una durada prevista d’un any.

Casos d'èxit