Notícies

Jordi Hurtós, a la Junta de la demarcació del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya

El Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya i les seves demarcacions tenien oberts processos electorals arran de la finalització dels mandats de les últimes juntes. A la candidatura presentada a la demarcació de Girona, liderada per en Joaquim Reda, en formava part en Jordi Hurtós, un dels fundadors de Plana Hurtós Enginyers.

(més…)

+ info

Obres d’urbanització de dos carrers a la Garrotxa

En la seva tasca en coordinació amb l’administració pública, a Plana Hurtós Enginyers treballem en l’urbanització de carrers. És una feina que portem a terme principalment a la nostra comarca, La Garrotxa. Les darreres intervencions en les que hem treballat han estat a Santa Pau i a Olot.

(més…)

+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Ampliació de la planta de Rotimpres a Aiguaviva

Plana Hurtós Enginyers està treballant en un projecte de grans dimensions que ben aviat es posarà en marxa. Es tracta de l’ampliació de la nova planta de l’empresa Rotimpres, a Aiguaviva. El projecte, de gran complexitat, posarà a disposició de l’empresa més de 3.000 metres quadrats de nova superfície.

L’empresa Rotimpres necessitava una ampliació de la planta que té a la comarca del Gironès. L’objectiu és poder realitzar nous processos de producció, ampliar molls i disposar d’un nou segment de planta per a impressió tecnològica. Per tirar-ho endavant, Rotimpres ha confiat en Plana Hurtós Enginyers, que ha posat el seu equip i experiència a disposició.

El projecte és de gran complexitat. Els requeriments constructius eren de difícil solució, però els estructuristes han pogut superar els handicaps. S’ha fer la construcció dels fonaments amb pilotatges, per reduir la sobrecàrrega en 1.500 quilos.

L’execució de les obres s’haurà de dur a terme en diverses fases. Gràcies a la coordinació dels tècnics de Plana Hurtós Enginyers i Rotimpres, els treballs permetran que l’empresa no deixi d’utilitzar en cap moment els molls de descàrrega actuals. D’aquesta manera, es marcaran quatre terminis per acabar les obres, que tindran una durada prevista d’un any.

Casos d'èxit