Notícies

Obres d’urbanització de dos carrers a la Garrotxa

En la seva tasca en coordinació amb l’administració pública, a Plana Hurtós Enginyers treballem en l’urbanització de carrers. És una feina que portem a terme principalment a la nostra comarca, La Garrotxa. Les darreres intervencions en les que hem treballat han estat a Santa Pau i a Olot.

(més…)

+ info

Les obres d’ampliació de Rotimpres avancen a bon ritme

Després d’anunciar fa uns mesos el projecte per a Rotimpres, per ampliar la seva nova planta en més de 3.000 metres quadrats, les obres avancen a bon ritme. El projecte, de grans dimensions, millorarà la capacitat de treball de l’empresa en la seva planta d’Aiguaviva. (més…)

+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Ampliació de la planta de Rotimpres a Aiguaviva

Plana Hurtós Enginyers està treballant en un projecte de grans dimensions que ben aviat es posarà en marxa. Es tracta de l’ampliació de la nova planta de l’empresa Rotimpres, a Aiguaviva. El projecte, de gran complexitat, posarà a disposició de l’empresa més de 3.000 metres quadrats de nova superfície.

L’empresa Rotimpres necessitava una ampliació de la planta que té a la comarca del Gironès. L’objectiu és poder realitzar nous processos de producció, ampliar molls i disposar d’un nou segment de planta per a impressió tecnològica. Per tirar-ho endavant, Rotimpres ha confiat en Plana Hurtós Enginyers, que ha posat el seu equip i experiència a disposició.

El projecte és de gran complexitat. Els requeriments constructius eren de difícil solució, però els estructuristes han pogut superar els handicaps. S’ha fer la construcció dels fonaments amb pilotatges, per reduir la sobrecàrrega en 1.500 quilos.

L’execució de les obres s’haurà de dur a terme en diverses fases. Gràcies a la coordinació dels tècnics de Plana Hurtós Enginyers i Rotimpres, els treballs permetran que l’empresa no deixi d’utilitzar en cap moment els molls de descàrrega actuals. D’aquesta manera, es marcaran quatre terminis per acabar les obres, que tindran una durada prevista d’un any.

Casos d'èxit