Notícies

Fira Farmaforum

Plana Hurtós Enginyers- LINNIC participarà a la fira de Farmaforum, pavelló 8 de IFEMA, Madrid 28 i 29 de març 2019. Visiteu el nostre stand (C-34) i els mostrarem les nostres solucions. El registre és gratuït: http://ow.ly/ln4G30nkCtu
+ info

Licitació reurbanització de varis carrers a Vilamalla

Molt contents de guanyar la licitació de la direcció d'obra i coordinació de seguretat i salut del projecte de reurbanització dels carrers Ribes, Lleida, Tarragona, Barcelona i Verge de Montserrat de Vilamalla.      
+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Avís legal

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, informem que aquesta plana web i el domini planahurtos.com pertanyen a Plana Hurtós Enginyers, amb domicili al Av. Bisaroques, 21 – 17800 OLOT.

 

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

La totalitat del contingut d’aquesta plana web, tant els logotips, els textos, les fotografies, els dissenys, les referències de productes o altres elements, així com l’estructura de la plana web, el disseny, les combinacions de colors o la forma de presentació dels continguts, està afectat per drets de propietat intel·lectual i industrial de titularitat de Plana Hurtós Enginyers a o de terceres persones amb qui Plana Hurtós Enginyers ha convingut el seu ús. Aquests drets han de ser respectats pels usuaris de la plana web. Plana Hurtós Enginyers difon tota aquesta informació per mitjà de la seva plana web amb la finalitat de fer publicitat dels seus productes i activitats. Plana Hurtós Enginyers adverteix que tots aquests elements i referències únicament poden ser utilitzats amb aquesta finalitat i citant sempre la seva procedència i referències d’identificació. No és lícita la seva transformació o alteració, ni tampoc la comunicació pública o qualsevol altra forma d’explotació per qualsevol tècnica o procediment sense autorització expressa de Plana Hurtós Enginyers.

 

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS

 

L’usuari d’aquesta plana web hi accedeix per compte i iniciativa pròpia. Plana Hurtós Enginyers no es responsabilitza dels errors o omissions que puguin afectar els seus continguts. Les referències que es presenten a planahurtos.com tenen una funció exclusivament informativa i no obliguen al titular de la plana web fins a la confirmació de l’acceptació d’un contracte. Plana Hurtós Enginyers no podrà ser considerada responsable de cap dany derivat de la utilització d’aquesta plana web, ni de cap actuació realitzada sobre la base de la informació que s’hi facilita.

Plana Hurtós Enginyers declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació de qualsevol tipus continguda en altres planes web a les quals s’hi pugui accedir per mitjà d’enllaços des d’aquesta plana web. La funció dels enllaços introduïts a la plana web és la d’informar sobre l’existència d’altres fonts d’informació sobre el tema tractat a la plana d’origen i no suposa cap suggeriment o invitació a l’usuari a visitar les planes web de destí.Plana Hurtós Enginyers no és responsable del resultat obtingut a través d’aquests enllaços que no són controlats ni verificats per Plana Hurtós Enginyers.

 

PROTECCIÓ DE DADES

 

En compliment de l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal Plana Hurtós Enginyers informa que les dades personals recollides des d’aquesta plana web no seran enregistrades a cap fitxer ni seran objecte de cap classe de tractament, sinó que seran utilitzades únicament per atendre les sol·licituds d’informació de les persones que s’adrecin a Plana Hurtós Enginyers per aquest mitjà. Únicament s’incorporaran als fitxers de Plana Hurtós Enginyers amb el consentiment previ dels interessats i en cap cas seran cedides a tercers sense aquest consentiment previ.

 

AUTORITZACIÓ PER A ENLLAÇAR AMB PlanaHurtós.com

 

Queda autoritzat l’establiment d’enllaços cap a qualsevol apartat d’aquesta plana web sempre que quedi visible, a la barra d’adreces de l’explorador, l’adreça real a la qual s’accedeix. L’enllaç podrà efectuar-se tot utilitzant “Plana Hurtós Enginyers” i/o altres paraules clau.

Casos d'èxit