Notícies

Jordi Hurtós, a la Junta de la demarcació del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya

El Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya i les seves demarcacions tenien oberts processos electorals arran de la finalització dels mandats de les últimes juntes. A la candidatura presentada a la demarcació de Girona, liderada per en Joaquim Reda, en formava part en Jordi Hurtós, un dels fundadors de Plana Hurtós Enginyers.

(més…)

+ info

Obres d’urbanització de dos carrers a la Garrotxa

En la seva tasca en coordinació amb l’administració pública, a Plana Hurtós Enginyers treballem en l’urbanització de carrers. És una feina que portem a terme principalment a la nostra comarca, La Garrotxa. Les darreres intervencions en les que hem treballat han estat a Santa Pau i a Olot.

(més…)

+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Octubre 2016

Plana Hurtós Enginyers va assistir al 3r congrés sobre Bioseguretat i Biocontenció organtizat per l’Associació Espanyola de BioSeguretat (AEBioS).

Compartint coneixements amb tots els assistents i guanyant experiència per minimitzar el risc biológic en instal·lacions, centres i laboratoris relacionats amb la salut humana, animal i vegetal.

Plana Hurtós Enginyers forma part d’aquesta associació per estar al dia de tots els avanços tecnològics i científics d’aquest camp.

Casos d'èxit