Notícies

Plana Hurtós Enginyers obté dos certificats ISO

Recentment i després d’un llarg procés de treball, Plana Hurtós Enginyers ha obtingut dos certificats ISO. Aquests documents garanteixen la qualitat del nostre treball en diferents àmbits i ens fan fer una passa endavant en la nostra consolidació com a empresa.

+ info

Ampliació de la planta de Rotimpres a Aiguaviva

Plana Hurtós Enginyers està treballant en un projecte de grans dimensions que ben aviat es posarà en marxa. Es tracta de l’ampliació de la nova planta de l’empresa Rotimpres, a Aiguaviva. El projecte, de gran complexitat, posarà a disposició de l’empresa més de 3.000 metres quadrats de nova superfície.

(més…)

+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Millores al carrer Murrià de Les Preses

La urbanització i reforma de carrers és un dels àmbits que es treballa des de Plana Hurtós Enginyers. Hem actuat i actuem en els projectes de millora i construcció de nous carrers. Treballem especialment en casos de municipis més petits de la comarca que sumen nous espais en els seus nuclis.

El carrer Murrià de Les Preses és un eix important de circulació del municipi, però necessita una remodelació que l’adapti a les noves necessitats. A Plana Hurtós Enginyers hem redactat un projecte per adequar el seu estat, eliminant els fonjalls i les irregularitats del paviment. També contemplem una ampliació de les voreres -actualment intransitables- per fer-lo més còmode per als vianants. Es portarà a terme una ordenació del trànsit rodat, i sobretot una millora de la canalització de les aigües pluvials.

En aquest darrer aspecte s’hi posarà un èmfasi important. Es preveu instal·lar un sistema que hauria d’evitar inundacions a les cases davant episodis de pluges fortes. Aquesta situació, que s’ha donat en les darreres ocasions amb precipitacions intenses, no s’hauria de repetir amb el nou sistema.

Casos d'èxit