Notícies

TECH-SLICE: Plataforma col·laborativa i BI per a la integració de dades energètiques i productives a sala de llescats

Dades recollides mitjançant la sensorització i digitalització

Plana Hurtós Enginyers, a través del clúster Innovac i altres empreses participants, forma part del projecte AEI TECH-SLICE, que té com objectius la millora de la sensorització de les sales de llescat de la indústria càrnia, la millora del control de les temperatures a la resta d’àrees de treball, i la millora de l’eficiència energètica en els processos productius del sector. (més…)

+ info

TECH-SLICE: Optimització dels processos productius i energètics de sala de llescat mitjançant sensorització i digitalització

Un dels projectes dels que forma part Plana Hurtós ha estat aprovat a la línia d’ajuts AEI 2022 Next Generation, en col·laboració amb diverses empreses i clústers. Aquest projecte, coordinat per INNOVACC, servirà per optimitzar els processos productius i energètics de sala de llescat mitjançant sensorització i digitalització. (més…)

+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Millores al carrer Murrià de Les Preses

La urbanització i reforma de carrers és un dels àmbits que es treballa des de Plana Hurtós Enginyers. Hem actuat i actuem en els projectes de millora i construcció de nous carrers. Treballem especialment en casos de municipis més petits de la comarca que sumen nous espais en els seus nuclis.

El carrer Murrià de Les Preses és un eix important de circulació del municipi, però necessita una remodelació que l’adapti a les noves necessitats. A Plana Hurtós Enginyers hem redactat un projecte per adequar el seu estat, eliminant els fonjalls i les irregularitats del paviment. També contemplem una ampliació de les voreres -actualment intransitables- per fer-lo més còmode per als vianants. Es portarà a terme una ordenació del trànsit rodat, i sobretot una millora de la canalització de les aigües pluvials.

En aquest darrer aspecte s’hi posarà un èmfasi important. Es preveu instal·lar un sistema que hauria d’evitar inundacions a les cases davant episodis de pluges fortes. Aquesta situació, que s’ha donat en les darreres ocasions amb precipitacions intenses, no s’hauria de repetir amb el nou sistema.

Casos d'èxit