Notícies

Col·laborem amb la Fundació Impulsa per fer créixer la nostra societat

A Plana Hurtós Enginyers creiem que les empreses tenen una funció social important. És per això que des de fa un temps que col·laborem amb la Fundació Impulsa. Participem d’un un programa de mentoria per a joves que ens involucra en diverses activitats.

(més…)

+ info

Comencem les reformes del camp de futbol de Sils

Plana Hurtós Enginyers ha guanyat el concurs públic per la redacció del projecte d’adequació i obra nova del camp de futbol municipal de Sils. Aquesta instal·lació esportiva al municipi selvatà necessita d’una remodelació i adaptació a les seves noves necessitats.

 (més…)
+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Seguim col·laborant en la lluita contra la COVID19!

Arran de l’aparició de la pandèmia de la COVID-19, Plana Hurtós Enginyers ha treballat estretament amb l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa per a la prevenció de contagis. La darrera actuació ha afectat la unitat 3, específica per aquesta malaltia.

Aquest estiu s’han acabat les obres en aquesta àrea de l’hospital comarcal. L’objectiu és prevenir contagis de COVID19 entre usuaris i pacients. La unitat 3 de l’Hospital d’Olot és la zona específica per al tractament dels malalts de la pandèmia. Aquesta zona encara necessitava algunes intervencions per fer-la més segura.

Des de Plana Hurtós Enginyers hem aportat la nostra experiència com a constructor-manager en aquesta intervenció. La nostra tasca ha estat garantir la coordinació de les obres i els industrials que hi han participat. En aquest sentit hem aportat la la nostra expertesa en bioseguretat per garantir que el disseny de la nova instal·lació de clima redueixi al màxim les possibilitats de contagi.

Casos d'èxit