Notícies

Plana Hurtós Enginyers obté dos certificats ISO

Recentment i després d’un llarg procés de treball, Plana Hurtós Enginyers ha obtingut dos certificats ISO. Aquests documents garanteixen la qualitat del nostre treball en diferents àmbits i ens fan fer una passa endavant en la nostra consolidació com a empresa.

+ info

Ampliació de la planta de Rotimpres a Aiguaviva

Plana Hurtós Enginyers està treballant en un projecte de grans dimensions que ben aviat es posarà en marxa. Es tracta de l’ampliació de la nova planta de l’empresa Rotimpres, a Aiguaviva. El projecte, de gran complexitat, posarà a disposició de l’empresa més de 3.000 metres quadrats de nova superfície.

(més…)

+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Seguim col·laborant en la lluita contra la COVID19!

Arran de l’aparició de la pandèmia de la COVID-19, Plana Hurtós Enginyers ha treballat estretament amb l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa per a la prevenció de contagis. La darrera actuació ha afectat la unitat 3, específica per aquesta malaltia.

Aquest estiu s’han acabat les obres en aquesta àrea de l’hospital comarcal. L’objectiu és prevenir contagis de COVID19 entre usuaris i pacients. La unitat 3 de l’Hospital d’Olot és la zona específica per al tractament dels malalts de la pandèmia. Aquesta zona encara necessitava algunes intervencions per fer-la més segura.

Des de Plana Hurtós Enginyers hem aportat la nostra experiència com a constructor-manager en aquesta intervenció. La nostra tasca ha estat garantir la coordinació de les obres i els industrials que hi han participat. En aquest sentit hem aportat la la nostra expertesa en bioseguretat per garantir que el disseny de la nova instal·lació de clima redueixi al màxim les possibilitats de contagi.

Casos d'èxit