Notícies

TECH-SLICE: Optimització dels processos productius i energètics de sala de llescat mitjançant sensorització i digitalització

Un dels projectes dels que forma part Plana Hurtós ha estat aprovat a la línia d’ajuts AEI 2022 Next Generation, en col·laboració amb diverses empreses i clústers. Aquest projecte, coordinat per INNOVACC, servirà per optimitzar els processos productius i energètics de sala de llescat mitjançant sensorització i digitalització. (més…)

+ info

Jordi Hurtós, a la Junta de la demarcació del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya

El Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya i les seves demarcacions tenien oberts processos electorals arran de la finalització dels mandats de les últimes juntes. A la candidatura presentada a la demarcació de Girona, liderada per en Joaquim Reda, en formava part en Jordi Hurtós, un dels fundadors de Plana Hurtós Enginyers.

(més…)

+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Seguim col·laborant en la lluita contra la COVID19!

Arran de l’aparició de la pandèmia de la COVID-19, Plana Hurtós Enginyers ha treballat estretament amb l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa per a la prevenció de contagis. La darrera actuació ha afectat la unitat 3, específica per aquesta malaltia.

Aquest estiu s’han acabat les obres en aquesta àrea de l’hospital comarcal. L’objectiu és prevenir contagis de COVID19 entre usuaris i pacients. La unitat 3 de l’Hospital d’Olot és la zona específica per al tractament dels malalts de la pandèmia. Aquesta zona encara necessitava algunes intervencions per fer-la més segura.

Des de Plana Hurtós Enginyers hem aportat la nostra experiència com a constructor-manager en aquesta intervenció. La nostra tasca ha estat garantir la coordinació de les obres i els industrials que hi han participat. En aquest sentit hem aportat la la nostra expertesa en bioseguretat per garantir que el disseny de la nova instal·lació de clima redueixi al màxim les possibilitats de contagi.

Casos d'èxit