Notícies

Obres d’urbanització de dos carrers a la Garrotxa

En la seva tasca en coordinació amb l’administració pública, a Plana Hurtós Enginyers treballem en l’urbanització de carrers. És una feina que portem a terme principalment a la nostra comarca, La Garrotxa. Les darreres intervencions en les que hem treballat han estat a Santa Pau i a Olot.

(més…)

+ info

Les obres d’ampliació de Rotimpres avancen a bon ritme

Després d’anunciar fa uns mesos el projecte per a Rotimpres, per ampliar la seva nova planta en més de 3.000 metres quadrats, les obres avancen a bon ritme. El projecte, de grans dimensions, millorarà la capacitat de treball de l’empresa en la seva planta d’Aiguaviva. (més…)

+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Seguim col·laborant en la lluita contra la COVID19!

Arran de l’aparició de la pandèmia de la COVID-19, Plana Hurtós Enginyers ha treballat estretament amb l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa per a la prevenció de contagis. La darrera actuació ha afectat la unitat 3, específica per aquesta malaltia.

Aquest estiu s’han acabat les obres en aquesta àrea de l’hospital comarcal. L’objectiu és prevenir contagis de COVID19 entre usuaris i pacients. La unitat 3 de l’Hospital d’Olot és la zona específica per al tractament dels malalts de la pandèmia. Aquesta zona encara necessitava algunes intervencions per fer-la més segura.

Des de Plana Hurtós Enginyers hem aportat la nostra experiència com a constructor-manager en aquesta intervenció. La nostra tasca ha estat garantir la coordinació de les obres i els industrials que hi han participat. En aquest sentit hem aportat la la nostra expertesa en bioseguretat per garantir que el disseny de la nova instal·lació de clima redueixi al màxim les possibilitats de contagi.

Casos d'èxit