Notícies

Obres d’urbanització de dos carrers a la Garrotxa

En la seva tasca en coordinació amb l’administració pública, a Plana Hurtós Enginyers treballem en l’urbanització de carrers. És una feina que portem a terme principalment a la nostra comarca, La Garrotxa. Les darreres intervencions en les que hem treballat han estat a Santa Pau i a Olot.

(més…)

+ info

Les obres d’ampliació de Rotimpres avancen a bon ritme

Després d’anunciar fa uns mesos el projecte per a Rotimpres, per ampliar la seva nova planta en més de 3.000 metres quadrats, les obres avancen a bon ritme. El projecte, de grans dimensions, millorarà la capacitat de treball de l’empresa en la seva planta d’Aiguaviva. (més…)

+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Resolució de problemes de fissures en plantes industrials

Una important fundació de l’àmbit de la tecnologia catalana ens ha encarregat el diagnòstic per uns problemes d’assentaments i fissures en una de les seves plantes. Des de Plana Hurtós Enginyers, els nostres estructuristes treballen amb un equip de geotècnics per trobar les millors solucions.

A banda de treballar amb la gran indústria, Plana Hurtós Enginyers també col·labora amb els principals actors tecnològics vinculats a aquesta. A més de realitzar projectes de gran envergadura, també donem suport en qüestions tècniques més puntuals, però no menys importants.

Una important fundació de l’àmbit de la tecnologia ha detectat unes fissures en una de les seves plantes. El sòl on s’ubica l’edifici és argilós. Això i les dimensions i pes de les màquines amb què es treballa poden ser l’origen d’aquesta problemàtica.

Els tècnics de Plana Hurtós Enginyers, juntament amb una empresa de geotècnics, han realitzat diverses comprovacions. L’objectiu és garantir que les fissures que han aparegut en aquest edifici no comportarien problemes de seguretat ni de funcionament.

El nostre equip d’estructuristes ha elaborat un diagnòstic. En aquest s’han detectat quines són les patologies de l’edifici i hem proposat les millors solucions. D’aquesta manera es podran portar a terme les intervencions necessàries per estabilitzar l’estructura de la planta.

Casos d'èxit