Notícies

Col·laborem amb la Fundació Impulsa per fer créixer la nostra societat

A Plana Hurtós Enginyers creiem que les empreses tenen una funció social important. És per això que des de fa un temps que col·laborem amb la Fundació Impulsa. Participem d’un un programa de mentoria per a joves que ens involucra en diverses activitats.

(més…)

+ info

Comencem les reformes del camp de futbol de Sils

Plana Hurtós Enginyers ha guanyat el concurs públic per la redacció del projecte d’adequació i obra nova del camp de futbol municipal de Sils. Aquesta instal·lació esportiva al municipi selvatà necessita d’una remodelació i adaptació a les seves noves necessitats.

 (més…)
+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Resolució de problemes de fissures en plantes industrials

Una important fundació de l’àmbit de la tecnologia catalana ens ha encarregat el diagnòstic per uns problemes d’assentaments i fissures en una de les seves plantes. Des de Plana Hurtós Enginyers, els nostres estructuristes treballen amb un equip de geotècnics per trobar les millors solucions.

A banda de treballar amb la gran indústria, Plana Hurtós Enginyers també col·labora amb els principals actors tecnològics vinculats a aquesta. A més de realitzar projectes de gran envergadura, també donem suport en qüestions tècniques més puntuals, però no menys importants.

Una important fundació de l’àmbit de la tecnologia ha detectat unes fissures en una de les seves plantes. El sòl on s’ubica l’edifici és argilós. Això i les dimensions i pes de les màquines amb què es treballa poden ser l’origen d’aquesta problemàtica.

Els tècnics de Plana Hurtós Enginyers, juntament amb una empresa de geotècnics, han realitzat diverses comprovacions. L’objectiu és garantir que les fissures que han aparegut en aquest edifici no comportarien problemes de seguretat ni de funcionament.

El nostre equip d’estructuristes ha elaborat un diagnòstic. En aquest s’han detectat quines són les patologies de l’edifici i hem proposat les millors solucions. D’aquesta manera es podran portar a terme les intervencions necessàries per estabilitzar l’estructura de la planta.

Casos d'èxit