Notícies

Plana Hurtós Enginyers obté dos certificats ISO

Recentment i després d’un llarg procés de treball, Plana Hurtós Enginyers ha obtingut dos certificats ISO. Aquests documents garanteixen la qualitat del nostre treball en diferents àmbits i ens fan fer una passa endavant en la nostra consolidació com a empresa.

+ info

Ampliació de la planta de Rotimpres a Aiguaviva

Plana Hurtós Enginyers està treballant en un projecte de grans dimensions que ben aviat es posarà en marxa. Es tracta de l’ampliació de la nova planta de l’empresa Rotimpres, a Aiguaviva. El projecte, de gran complexitat, posarà a disposició de l’empresa més de 3.000 metres quadrats de nova superfície.

(més…)

+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Comencem les reformes del camp de futbol de Sils

Plana Hurtós Enginyers ha guanyat el concurs públic per la redacció del projecte d’adequació i obra nova del camp de futbol municipal de Sils. Aquesta instal·lació esportiva al municipi selvatà necessita d’una remodelació i adaptació a les seves noves necessitats.

Arran de les noves necessitats esportives, l’Ajuntament de Sils va convocar un concurs públic que ha guanyat Plana Hurtós Enginyers. L’objecte és ampliar les instal·lacions de futbol del municipi i tirar-hi endavant diverses reformes. La nostra feina consistirà en diverses millores per al terreny de joc i l’adequació dels equipaments. Aquesta tasca l’afrontarem des de la nostra àmplia experiència en aquest àmbit.

En guanyar el concurs públic, Plana Hurtós Enginyers treballarà en la redacció del projecte d’una obra que tindrà afectació en diferents àmbits. En primer lloc, es farà l’adequació del camp de futbol. Es farà la substitució de la gespa artificial del terreny de joc i en el canvi en l’enllumenat. La il·luminació serà més eficient.

També es portarà a terme la construcció d’un camp d’entrenament més i de nous espais de magatzems de material, a causa de l’increment de necessitats que hi ha. Per últim, també s’adequaran els paviments d’accés a la zona esportiva per fer-ho accessible a les persones amb mobilitat reduïda.

Casos d'èxit