Notícies

Jordi Hurtós, a la Junta de la demarcació del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya

El Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya i les seves demarcacions tenien oberts processos electorals arran de la finalització dels mandats de les últimes juntes. A la candidatura presentada a la demarcació de Girona, liderada per en Joaquim Reda, en formava part en Jordi Hurtós, un dels fundadors de Plana Hurtós Enginyers.

(més…)

+ info

Obres d’urbanització de dos carrers a la Garrotxa

En la seva tasca en coordinació amb l’administració pública, a Plana Hurtós Enginyers treballem en l’urbanització de carrers. És una feina que portem a terme principalment a la nostra comarca, La Garrotxa. Les darreres intervencions en les que hem treballat han estat a Santa Pau i a Olot.

(més…)

+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Comencem les reformes del camp de futbol de Sils

Plana Hurtós Enginyers ha guanyat el concurs públic per la redacció del projecte d’adequació i obra nova del camp de futbol municipal de Sils. Aquesta instal·lació esportiva al municipi selvatà necessita d’una remodelació i adaptació a les seves noves necessitats.

Arran de les noves necessitats esportives, l’Ajuntament de Sils va convocar un concurs públic que ha guanyat Plana Hurtós Enginyers. L’objecte és ampliar les instal·lacions de futbol del municipi i tirar-hi endavant diverses reformes. La nostra feina consistirà en diverses millores per al terreny de joc i l’adequació dels equipaments. Aquesta tasca l’afrontarem des de la nostra àmplia experiència en aquest àmbit.

En guanyar el concurs públic, Plana Hurtós Enginyers treballarà en la redacció del projecte d’una obra que tindrà afectació en diferents àmbits. En primer lloc, es farà l’adequació del camp de futbol. Es farà la substitució de la gespa artificial del terreny de joc i en el canvi en l’enllumenat. La il·luminació serà més eficient.

També es portarà a terme la construcció d’un camp d’entrenament més i de nous espais de magatzems de material, a causa de l’increment de necessitats que hi ha. Per últim, també s’adequaran els paviments d’accés a la zona esportiva per fer-ho accessible a les persones amb mobilitat reduïda.

Casos d'èxit