Notícies

Col·laborem amb la Fundació Impulsa per fer créixer la nostra societat

A Plana Hurtós Enginyers creiem que les empreses tenen una funció social important. És per això que des de fa un temps que col·laborem amb la Fundació Impulsa. Participem d’un un programa de mentoria per a joves que ens involucra en diverses activitats.

(més…)

+ info

Comencem les reformes del camp de futbol de Sils

Plana Hurtós Enginyers ha guanyat el concurs públic per la redacció del projecte d’adequació i obra nova del camp de futbol municipal de Sils. Aquesta instal·lació esportiva al municipi selvatà necessita d’una remodelació i adaptació a les seves noves necessitats.

 (més…)
+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Instal·lació d’una caldera de biomassa a Santa Pau

L’Ajuntament de Santa Pau ha aprovat el projecte d’instal·lació d’una caldera de biomassa en col·laboració amb la Diputació de Girona. A Plana Hurtós Enginyers tirarem endavant amb aquest projecte sent el màxim de curosos en la seva instal·lació al casc antic del municipi. En aquest projecte treballarem per respectar aquest edifici catalogat i adaptar-lo als nous usos que l’ajuntament li donarà.

Plànol de la instal·lació de la caldera

Aquest treball té una certa complexitat. La caldera s’haurà d’instal·lar i integrar entre dos edificis catalogats del nucli antic del poble. Tot això forma part del projecte per transformar l’edifici de Can Torra. Es convertirà en un nou centre de dia per a la gent gran, un espai de coworking i per a les entitats, a més d’un espai polivalent amb usos múltiples.

La caldera de biomassa, en format de xarxa de calor, haurà d’ocasionar el mínim impacte possible. A la vegada, treballarem perquè les descàrregues d’estella siguin el màxim de còmodes i àgils possible. Així facilitarem tota la logística que hi va vinculada i el nou equipament comptarà amb aquesta caldera de eficiència energètica.

Casos d'èxit