Notícies

Obres d’urbanització de dos carrers a la Garrotxa

En la seva tasca en coordinació amb l’administració pública, a Plana Hurtós Enginyers treballem en l’urbanització de carrers. És una feina que portem a terme principalment a la nostra comarca, La Garrotxa. Les darreres intervencions en les que hem treballat han estat a Santa Pau i a Olot.

(més…)

+ info

Les obres d’ampliació de Rotimpres avancen a bon ritme

Després d’anunciar fa uns mesos el projecte per a Rotimpres, per ampliar la seva nova planta en més de 3.000 metres quadrats, les obres avancen a bon ritme. El projecte, de grans dimensions, millorarà la capacitat de treball de l’empresa en la seva planta d’Aiguaviva. (més…)

+ info
Edificis industrials Instal·lacions Obra Pública
Enginyeria Civil
Enginyeria
farmacèutica i alimentària
Urbanisme
Arquitectura
Disseny BIM Equipaments
esportius
Consultoria Projectes d'obres, activitats, medi ambient i seguretat i salut

Projecte executiu d’una nova planta de llescats

Plana Hurtós Enginyers ha estat enllestint el projecte executiu per a una nova planta de llescats de l’empresa gironina Vila Rovira SL. Aquesta traslladarà la seva producció a una nova instal·lació de 2.800 m2 i ha confiat en nosaltres per la seva construcció.

Com és habitual amb el nostre treball en aquest tipus de projectes hem utilitzat la tecnologia BIM. En anteriors ocasions ja hem explicat la major eficiència que ens dona el càlcul en 3D. Ens permet avançar-nos a potencials problemes i a resoldre’ls abans que es puguin presentar a la realitat.

Vista exterior en 3D de la nova planta

En el plantejament d’aquesta instal·lació hem estat molt curosos en la seva eficiència energètica per aconseguir la optimització de tots els processos. Els usos de les sales ja estan molt definits. D’aquesta manera aconseguirem el millor rendiment i els mínims recorreguts interns per millorar la productivitat.

Però a més, en la construcció d’aquesta nova planta també utilitzarem l’última tecnologia en instal·lacions de fred. Aquesta és necessària en una instal·lació on es treballarà en llescats. També s’ha pensat en aquesta nova planta des de l’ús de la tecnologia de la indústria farmacèutica. Hi haurà moltes sales blanques i classificades per al seu ús.

Vista interior en 3D de la nova planta

Aquesta nova planta de Vila Rovira SL, empresa gironina de llescats, ocuparà unes 40 persones. Preveiem iniciar la seva construcció abans d’acabar aquest any, per donar-la per acabada al llarg del pròxim.

 

Casos d'èxit